Om Oss
Copyright © Eu Bildelar                  www.eubildelar.se
Om Eu Bildelar
Om BDS
Reservdelar
Bilverkstad

EU Bildelar är ett dotterbolag till Atoy AB, tidigare APE Fordonskomponenter.

Våra produktområden är allt från avgassystem, bromssystem, verkstadsutrustning till elektronik, bilvård och styling för bl.a
bilar, lastbilar och släpvagnar.

Genom täta transporter mellan EU Bildelars butiker vågar vi säga att vi står för ett av västsveriges absolut mest välsorterade och kompletta lager med aktuella delar och tillbehör till dagens moderna vagnpark.
Vi säljer både till privatkunder, verkstäder och grossister.

Genom ett noggrant utbyggt system av budbilar kan vi erbjuda flera olika leveransmöjligheter. Vi kör flera turer dagligen med egna budbilar och täcker Trollhättan i Norr till Ängelholm i Söder, Öckerö i Väst till Alingsås i Öst.
För långväga kunder erbjuder vi alternativa transportsätt.
Vi söker ständigt nya produkter för att bredda och förbättra vårt sortiment och jobbar stenhårt för att hålla lagret aktuellt och ge dig snabba leveranser.

EU Bildelar har målsättningen att vara en komplett leverantör för sina kunder . Vår största kundgrupp är dom icke-märkesstyrda bilverkstäderna. Vår strävan är att alla våra kunder skall ha EN leverantör där ni kan lägga alla inköp. En leverantör som har ett brett lagersortiment och klarar att leverera allt ifrån reservdelar, tillbehör och styling till verkstads & diagnos utrustning.

Vår personal är mycket kunnig och har lång erfarenhet av bilreservdelar och försäljning. Vi är alla specialiserade inom olika områden där vi besitter spetskompetens.

Har du egen verkstad?
Vi vill bli din leverantör!